Helena Inkisen esittely

Olen 28-vuotias koiraharrastaja Tampereelta. Collie on rotuna ollut lapsuudesta asti lähellä sydäntä, mutta ensimmäisen collieni hankin vasta aikuisiällä. Tällä hetkellä meiltä löytyy kotoa kaksi pk collie urosta. Koirieni kanssa harrastelen tokoa ja pk-lajeista hakua ja peltojälkeä, mutta myös rally-tokoa olen kokeillut molempien koirien kanssa. 

Yhdistystoiminta on minulle jokseenkin tuttua töideni kautta. Työskentelen järjestössä, jossa törmään myös paljolti samoihin asioihin kuin yhdistystoiminnassa. Lisäksi olen vuosien varrella toiminut erilaisissa järjestöissä ja yhdistyksissä vapaaehtoisena. Ennen varapuheenjohtajuuttani olen myös ollut mukana Collieyhdistyksen Pirkanmaan alaosaston hallituksessa vuodesta 2018 ja toimin siellä tällä hetkellä sihteerinä ja tiedottajana. 

Vaikka olenkin sekä rodun että yhdistystoiminnan piirissä suhteellisen kokematon, lähdin mielelläni mukaan pääyhdistyksen hallitukseen oppimaan kokeneemmilta rodun harrastajilta lisää sekä collieista että yhdistystoiminnasta.