Valiot

Valiogalleriaan pääsevät kansainvälisen, pohjoismaisen tai Suomen kansallisen valionarvon saavuttaneet, Suomeen rekisteröidyt ja suomalaisen omistamat koirat. Jos koirasi tiedot puuttuvat sivulta, voit myös ilmoittaa valioitumisen sivuilla löytyvällä lomakkeella. Samalla ilmoituksella voit lähettää myös kuvan koirastasi. 

Uusien valionarvojen lisääminen

Onnea uudelle valiolle! Sivuille lisätään uusia valioita sitä mukaa, kun valionarvo on vahvistettu Suomen Kennelliitossa. Jos haluat valioitumisuutisen yhteyteen kuvan, lähetä se sähköpostilla osoitteeseen webmaster@collieyhdistys.fi. Liitä sähköpostiisi mukaan koiran virallinen nimi ja rekisterinumero, kasvattajan ja omistajan nimi sekä tulokset, joilla valionarvo on saavutettu. Voit myös ilmoittaa tiedot sivuilla löytyvällä lomakkeella.

Huomaathan, että sinulla tulee olla kuvaan käyttöoikeus ja antaessasi kuvan Suomen Collieyhdistyksen käyttöön annat luvan sen julkaisuun Suomen Collieyhdistys ry:n julkaisuissa.

Vahvistettuja titteleitä voi tarkastella myös KoiraNet -jalostustietojärjestelmässä. Oheisista linkeistä pääset vuoden 2020 tietoihin kummassakin rodussa. Vuosiluvun vaihto onnistuu vaihtamalla osoiterivin loppuun haluamasi vuosiluku. KoiraNet -järjestelmän tiedot alkavat noin vuodesta 1990.

Sileäkarvaiset⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Pitkäkarvaiset