Tiina Heikkisen esittely

Kolmen nahkaneidin kanssa asustellaan Tervakoskella. Pääyhdistyksen hallituspestin lisäksi toimin myös Päijät-Hämeen alaosaston hallituksessa. Harrastamme koirieni kanssa nykyisin pääasiassa hoopersia ja rally-tokoa. Kaikkenlaista on silti tullut kokeiltua ja aina vähän koirasta sekä seurasta kiinni mikä on tullut jäädäkseen. Parasta on tehdä sitä mistä molemmat todella nauttivat!

Collieita minulla on ollut vuodesta 2006, mutta yhdistykseen liityin jo muutama vuosi aiemmin. Silloin ei some soinut ja syytänyt kaikenlaista tietoa suut ja korvat täyteen, vaan tietotoimistoina olivat lehti ja foorumi sekä vanhemmat kasvattajat. Olen aina ajatellut, että rotuyhdistyksessä ihmisillä olisi samat intressit ja intohimot, ne colliet! Apua ja vinkkiä on löytynyt, kun on vain avannut suunsa ja kysellyt. Läheisiä ystäviäkin on matkan varrella elämään tarttunut ja se on varmasti parasta mitä harrastukset voivatkaan mukanaan tuoda. Olemme koirien kanssa asuneet viiden eri alaosaston alueella ja hallitushommissa niissä olen toiminut kolmessa, joten kokemusta erilaisista tavoista ja tapahtumista onkin kertynyt. 

Haluan olla mukana jatkamassa vanhoja, mutta myös luomassa uusia perinteitä. Collieyhdistys olisi jokaiselle jotain, rotumme elinvoimaisina säilyttäen ja ihmiset yhteen liittäen. Yhteistyöllä pääsemme eteenpäin!