Hae rally-tokon SM-kisajoukkueeseen!

14.5.2024

Rally-tokon SM-kilpailut 2024 kilpaillaan 17.-18.8. Siilinjärvellä, Koiraurheilukeskus SAVOssa. Suomen Collieyhdistys lähettää mukaan edustusjoukkueen, mikäli se pääsee karsintakriteerien perusteella mukaan. Osallistumisoikeuskriteerit ja muut lisätiedot löytyvät SM-kilpailujen kotisivuilta

Joukkueessa tulee olla vähintään 3 ja enintään 5 koirakkoa siten, että 3 koiran joukkueessa 2 kilpailee ALO- tai AVO-luokassa ja 1 VOI- tai MES-luokassa, ja 5 koiran joukkueessa 3 kilpailee ALO- tai AVO-luokassa ja 2 VOI- tai MES-luokassa.

Hae mukaan 1.7.2024 mennessä sähköpostitse, tokojarallytoimikunta@collieyhdistys.fi  . Ilmoita hakemuksessasi ohjaajan nimi, SCY:n jäsennumero, koiran virallinen nimi ja kilpailuluokka, sekä mahdolliset sellaiset tulokset, jotka eivät vielä näy KoiraNetissä. Ilmoita myös, mikäli aiot kisata ennen SM-kisoja, sekä narttukoiran kyseessä ollessa mahdollisten juoksujen osumisesta SM-kisojen aikaan. Kerro myös, oletko valmis toimimaan varakoirakkona ja hakemassa/hakenut toiseen joukkueeseen. 

Joukkueen koirakot valitaan vain joukkueeseen hakeneista ja ohjaajan tulee olla Suomen Collieyhdistyksen jäsen.

Kuva: Suvi Lehto