PK-rinkihaku vuodelle 2022

1.12.2021

Haku palveluskoirarinkiin 2022 on auki! 

Collieyhdistyksen PK-rinkiin haetaan uusia koirakoita vuodelle 2022. Tulossa on tottelevaisuuteen painottuva rinkivuosi, kouluttajana jatkaa Heidi Kailio. PK-rinki on suunnattu koirakoille, jotka harrastavat maastolajeja ja haluavat lisää harjoittelumahdollisuuksia kokeita varten. Rinkiin voi hakea myös pennun kanssa. Koiralla on oltava edellytykset osallistua kokeisiin huomioiden laukausvarmuus, terveys ja antidoping-säännöt. Koulutusviikonloput (5 kpl) ovat kaksipäiväisiä ja tapahtumissa yleensä yövytään omakustanteisesti 1-2 yötä. Rinkiläiset osallistuvat viikonloppujen järjestelyihin. Koulutuksen hinta on 60 €/viikonloppu.

Hae mukaan rinkiin 30.1.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pktoimikunta@collieyhdistys.fi . Kerro hakemuksessasi palveluskoira-/pelastuskoiraharrastustaustastasi ja koirastasi, jolla haet treenipaikkaa. Osallistujamäärä on rajattu 10 koirakkoon. Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, palveluskoiratoimikunta valitsee rinkikoirakot ohjaajan ja koiran harrastuneisuuden, tavoitteellisuuden sekä harrastuksissa edistymisen perusteella. Jos samantasoisia koirakoita on useita eikä paikkoja riitä kaikille, viime kädessä ratkaisee arpa. Rinkiin voi hakea useampana vuotena peräkkäin, mutta jo aikaisempina vuosina ringissä mukana olleiden aiempi osallistumisaktiivisuus/poissaolot huomioidaan valinnoissa. Rinkiin osallistuvan tulee olla SCY:n jäsen.

PK-ringin koulutusten alustavat ajankohdat ja paikat: 

Helmikuu: info rinkiin valituille etäyhteydellä
12.- 13.3. Jyväskylä, hallikoulutus 
Koulutuksiin vapautuvista varapaikoista colliekoirakoille ilmoitetaan julkisessa SCY Collieiden Palveluskoiratoiminta -Facebook-ryhmässä.