Haku SCYn SM-TOKO-joukkueeseen auki!

11.5.2021

Viralliset kotisivut TOKO SM-kisalle

Hae mukaan SCY:n SM-TOKO-joukkueeseen!


Suomen Collieyhdistys lähettää joukkueen Mikkelissä järjestettävään SM-TOKOon 10-11.7.2021. Joukkuekilpailupäivä on lauantai 10.7.2021. Hakemukset joukkueeseen lähetetään kilpailukirjakopioineen 31.5.2021 mennessä osoitteeseen downmoore @ kotinet.com. Osallistumisoikeus haettavaan luokkaan tulee siis olla voimassa viimeisenä joukkuehakupäivänä 31.5.

Joukkue koostuu kahdesta alokasluokan ja kahdesta avoimenluokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa. Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla siihen osallistumisoikeus ennen SM-kokeen ilmoittautumisajan umpeutumista. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira sekä alokasluokkaan että avoimeen luokkaan ja lisäksi yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan.

Tuloksiin lasketaan kolmen koirakon tulos: yhden alokasluokan ja yhden avoimen luokan koirakon tulos sekä yhden voittajaluokan tai erikoisvoittajaluokan koirakon tulos. Tulosten mennessä tasan voittaja- tai erikoisvoittajaluokan tulos ratkaisee joukkueiden paremmuuden. Joukkueeseen kuuluvan koiran ohjaajan tulee olla edustamansa yhdistyksen jäsen. Ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdellä koiralla. Joukkueisiin kuulumattomien koirien osallistumista kokeeseen järjestäjä voi rajoittaa.

Osallistumiskriteerit löydät täältä:

https://www.tokosm2021.fi/…/ilmoittautumin…/joukkuekilpailu/