Hallituksen kokouskuulumisia 10/20

5.12.2020

Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeetingissä 18.11.2020.

Todettiin, että taloustilanne on hyvä. Parin vuoden ponnistelut asian eteen ovat tuottaneet tulosta. Hallitus keskusteli talousarvioesityksestään vuosikokoukselle. Vuosikokous 2020 äänesti jäsenmaksuksi 38 euroa, korjattiin talousarvio sen mukaiseksi. Hyväksyttiin korjattu talousarvio vuodelle 2021.

Keskusteltiin Colliekalenterin 2021 tilauksesta sekä seuravaatetilauksesta. Tarvikemyynnin kautta jäsenistön iloksi. Myös MyDogDNA-jäsenetua selvitetty.

Vuoden Nuori 2020 kisaan saapunut jo muutama ehdotus, lisää odotellaan.

Päätettiin uusia GoToMeeting-lisenssi, joka on nykyisessä maailman tilanteessa välttämätön.

Tapahtumien järjestysvuorojen taulukko päivitetty, tulee sähköiseksi kun ehditään muuntaa. Samassa yhteydessä keskusteltiin eri alaosastojen erilaisista valmiuksista ja halusta tapahtumien järjestämiseen, asia otetaan työn alle ja pyritään löytämään hyvä ratkaisu. Esitetään alaosastoille ehdotus tulevaisuuden suunnitelmasta erkkareiden järjestämisen suhteen.

Kauppasopimuksen liite perinnöllisistä vioista ja sairauksista on jalostustoimikunnalla työn alla ja toivotaan saatavan käyttöön piakkoin. Jalostustoimikunta on myös tehnyt esityksen pinojen rekisteröintikäytännöstä, esitys lähti Kennelliittoon. Käsittelyssä myös merle-koiria koskeva esitys, mutta sen käsittelyä jatketaan vielä jalostustoimikunnassa.

Näytettiin vihdoin vihreää valoa terveystietokannan hankinnalle. Kokeiluversio ollut käytössä jalostustoimikunnalla ja hallituksella joitakin viikkoja.

Vuodelle 2022 on haettu kahta erikoisnäyttelyä, molempia anomuksia on puollettu..

Vuoden 2021 Colliekilpailujen säännöt toimitettu CS 4/2020 julkaistavaksi, ja kilpailu julkaistaan avatuksi viimeistään joulukuun alussa.

Hyväksyttiin uusia jäseniä 20 kpl, joista 12 kasvattajien liittämiä . Eronneita jäseniä ei ollut.

Seuraava hallituksen kokous 11/2020 16.12. klo 18.30.