Hallituksen kokouskuulumisia 10/2021

1.12.2021

Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeeting-palvelussa 15.11.2021.

Yhdistyksen taloudellinen tilanne on edelleen erittäin hyvä. Hallitus hyväksyi 4 uutta jäsentä ja kasvattajan liittämiä jäseniä hyväksyttiin 4 kappaletta.  

6.11.2021 pidettiin yhdistyksen syysvuosikokous todettiin onnistuneesti Tampereella sekä etäkokouspisteissä Oulussa ja Kuopiossa. Kokouksessa valittiin uudet jäsenet erovuoroisten tilalle ja uusi hallitus vuodelle 2022 järjestäytyy joulukuun alussa. Syysvuosikokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen toimintasuunnitelma, talousarvio, jäsenmaksu-, päiväraha-, kilometrikorvaus- ja laskutuslisäesitykset vuodelle 2022. 

Todettiin, että yhdistyksen julkaisema Meillekö Collie -esite on saanut sosiaalisessa mediassa hyvän vastaanoton. Esite löytyy yhdistyksen verkkosivuilta sähköisenä. 

Jäsenetuihin liittyen todettiin, että tiedotettu pentuejäseniä liittäneitä kasvattajia mainosedusta Colliesanomiin 4/12. Lisäksi todettiin, että MyDogDNA:lta saatiin vastaus, että jäsenalennuskoodi on edelleen voimassa Collieyhdistyksen jäsenille.

Yhdistyksen Colliekilpailujen 2021 ilmoittautumislomakkeet ja -ohjeet avattu, sekä tiedotettu niistä nettisivuilla ja Facebook -sivuilla ja Instagramissa. Colliekilpailujen 2022 säännöt julkaistaan joulukuun lehdessä (4/2021). Mestaruussäännöt julkaistaan maaliskuun lehdessä (1/2022). Säännöt löytyvät myös yhdistyksen verkkosivuilta.

Alaosastojen vuosikokouksia ja Colliekilpailuita koskien on laadittu yleinen ohjeistus, kuinka mahdollinen etäkokousmahdollisuus muotoillaan kokouskutsuihin. Lisäksi tehtiin alaosastojen kanssa yhteisymmärryksessä päätös, että kaikkien alaosastojen Colliekilpailujen osallistumisaika päättyy 1.1. klo 23.59 ja tarkennettu lähetysohjeet samankaltaiseen muotoon myös nettisivuille.

Lisäksi puollettiin yksi kennelnimianomus.

Hallituksen viimeinen kokous on 11/21 13.12.2021 (GoToMeeting).