Hallituksen kokouskuulumisia 2/2020

10.3.2020

Hallitus kokoontui livekokoukseen kasvokkain Pirkkalan ABC:llä 22.2.2020.

Taloustilanne on tällä hetkellä hyvä, mutta jos kovin moni vanha jäsen jättää jäsenmaksun maksamatta, niin tilanne muuttuu. Jäsenmaksun muistutuskirje lähetetty yli 300 henkilölle.

Taloustyöryhmän puheenjohtaja esitteli tilinpäätöksen 2019. Vuoden 2019 tulos oli ylijäämäinen 211,20 €. Voimme todeta, että yhdistyksen köyhtyminen on hidastunut hallituksen säästötoimien ansiosta.

Kävimme läpi Colliesanomien ilmaisjakelun listat, sekä päätimme ryhtyä toimenpiteisiin listan korjaamiseksi ajantasaiseksi ja tarkoitustaan vastaavaksi.

Tutustuimme uuden www-työryhmän työstämiin uusiin nettisivuihin, ja totesimme että työryhmä on tehnyt hyvää työtä ja sivut vaikuttavat selkeiltä ja nykyaikaisilta. Työ etenee hyvin ja odotettavissa on testikäyttö piakkoin sekä tavoitteena irtisanoa yhdistyksen nykyiset nettisivut mahdollisimman pian kustannussäästöjen aikaansaamiseksi.

Keskusteltiin jalostustoimikunnan uudesta kokoonpanosta, uudet ulkomuototuomarijäsenet sekä luonneasiantuntijajäsenet on ehdotettu hallitukselle, vielä odottelemme viimeisiä varmistuksia henkilövalinnoista ennen tiedon julkistamista.

Uudet omistajan oppaat ovat jalostustoimikunnassa työn alla ja valmistuvat maaliskuussa.Esitys Kennelliittoon sk/pk-risteytyksien määräaikaisesta poikkeusluvasta, odotellaan jalostustoimikunnan tekemää esitystä hallitukselle hyväksyttäväksi. JTO:iden paperiversiot valmiiksi työstetyt, laitetaan tilausmahdollisuus jäsenille nettiin piakkoin. SCY:n kauppasopimuksen liite rodun perinnöllisistä sairauksista ja vioista on jalostustoimikunnalla työn alla (vanhan liitteen ajantasaistaminen).

Yhdistykselle otetaan myyntiin ainakin seuraavat myyntiartikkelit: T-paita, huppari, pipo ja kangaskassi. Selvitellään painatusten ja tilausten tekoa.
Hallitus haluaisi selvitellä nuorisojäsenten määrää ja tarvetta heidän huomioimisekseen. Keskusteltiin myös jäsenkampanjoinnista ja rotujen esiintuomisesta positiivisessa hengessä. 

Hyväksyttiin uusia jäseniä 14 kpl ja kasvattajien liittämiä uusia jäseniä 6 kpl. Eronneita jäseniä 11 kpl.

Seuraavat hallituksen kokoukset 3/20 16.3. (netti), 4/20 huhtikuussa (netti).
Yhdistyksen virallinen kevätvuosikokous 25.4.2020 (Vantaa, Oulu).

Teksti: Suvi Hirvonen