Hallituksen kokouskuulumisia 2/2021

14.3.2021

Hallitus kokoontui hybridikokoukseen Pirkkalan ABC:llä 20.2.2021 niin, että pandemiatilanteen sallimissa rajoissa osa hallituksesta kokousti kasvokkain ja osa etäyhteyden päästä.

Todettiin, että yhdistyksen taloudellinen tilanne on hyvä. Taloustyöryhmän puheenjohtaja Sanni Helppolainen esitteli vuoden 2020 tilinpäätöksen. Vuoden 2020 tulos oli ylijäämäinen 25,874,02€. Ylijäämän määrä johtuu isolta osin koronatilanteesta, jonka vuoksi osa budjetoituja kuluja jäi toteutumatta, mutta myös jäsenmäärä oli hienoisessa kasvussa. 

Hyväksyttiin uusia jäseniä 9 kpl ja kasvattajien liittämiä uusia jäseniä 14 kpl sekä perhejäseniä 3 kpl. Eronneita jäseniä 2 kpl, lisäksi katsottiin eronneeksi 178 jäsentä jotka eivät olleet maksaneet jäsenmaksulaskuaan eräpäivään 31.1. mennessä.

Jalostustoimikunnan ja hallituksen esitys koskien merleväriä lähetetty Kennelliiton Jalostustieteelliseen toimikuntaan sekä esitys muutoksesta Kennelliiton näyttelysääntöihin käyttöluokan osalta kansallisissa näyttelyissä lähetetty Kennelliiton ulkomuototuomaritoimikuntaan.

Käytiin vielä läpi yhdistyksen sääntömuutosesitys ja päätettiin, että pienten viilausten jälkeen toimitetaan PRH:lle, jotta sääntömuutosasia etenee. Lisäksi hyväksyttiin uudet ansiomerkkisäännöt ja päätettiin muuttaa anomuslomake sähköiseksi (Google Forms). Myös yhdistyksen oma kasvattajapuoltolomake laitettu sivuille sähköiseksi lomakkeeksi. WWW-työryhmä selvittää lisäksi myös muiden yhdistyksen lomakkeiden sähköistämistä esimerkiksi Forms-muotoon. 

SCY:n kauppasopimuksen liite rodun perinnöllisistä sairauksista ja vioista on valmistunut. Myös terveystietokanta-asia etenee ja tietokanta julkistetaan näillä näkymin maalis-huhtikuussa. 

Vuoden 2021 PK-mestaruudet järjestetään 27.6. Pirkanman alaosaston ja Teiskon TahtoTassujen kanssa yhteistyössä.

Seuraavat hallituksen kokoukset 3/21 18.3. (GoToMeeting), 4/21 15.4. (GoToMeeting).
Yhdistyksen sääntömääräinen kevätvuosikokous 24.4.2021 (Helsinki, Oulu, Seinäjoki,).