Hallituksen kokouskuulumisia 5/2020

21.5.2020

Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeeting-palvelussa 11.5.2020.

Keskusteltiin tarpeesta muuttaa yhdistyksen sääntöjä tämän päivän tilanteeseen paremmin sopivaksi sekä osaltaan hieman vähemmän toimintaa rajoittaviksi. Projekti alkuvaiheessa, ja tulee joka tapauksessa olemaan pitkä huomioiden että esityksen tulee saada kahden vuosikokouksen hyväksyntä.

Kevätvuosikokouksen peruunnuttua ovat sihteeri ja pj lähetelleet postitse kunniakirjoja ja mitaleita heille, jotka tätä erikseen pyysivät postimaksuja vastaan.

Keskusteltu tulevista tapahtumista ja mahdollisuuksista niiden järjestämiseen. Todettiin että noudatamme valtiovallan sääntöjä ja ohjeistusta, sekä Kennelliiton tulkintaa niistä. Tilannetta seurattava koko ajan, toivotaan että toiminta pääsee ainakin jossakin määrin alkamaan jo kesällä. Erikoisnäyttely myös vaakalaudalla, sillä koronarajoitusten lisäksi vaakalaudalla on tuomareiden matkustusmahdollisuus.

Uudet yhdistyksen kotisivut ovat loppusuoralla ja otetaan käyttöön toukokuun lopussa.

Päätettiin jatkaa vielä mahdollisuutta JTO:n paperiversioiden tilaukseen 30.5 saakka – mietimme ovatko kaikki kasvattajat perehtyneet JTO:n sähköiseen versioon, vai mistä johtuu tilausten vähyys?

Uusi Collien omistajan opas on valmis ja painettu, joten kasvattajat voivat näitä tilailla pentueilleen!

Jäsenmyyntiin tulossa T-paitoja, huppareita, kangaskasseja, lippiksiä ja pipoja. Löydetty hyvä toimittaja, asia etenee.

Yhdistys on allekirjoittanut sponsorisopimuksen Roburin kanssa.

Hyväksyttiin uusia jäseniä 21 kpl, joista 12 kasvattajien liittämiä. Eronneita jäseniä ei ollut.
Seuraava hallituksen kokous 6/20 on 15.6.2020 (netti).

Teksti: Suvi Hirvonen