Hallituksen kokouskuulumisia 6/20

8.6.2020

Hallitus kokoontui nettikokoukseen GoToMeeting-palvelun välityksellä 8.6.2020.

Keskusteltiin tarpeesta jälleen päivittää yhdistyksen sääntöjä. Maailma muuttuu nopeaan tahtiin ja lisäksi koronatilanne on tuonut esiin joitakin seikkoja säännöissä, joita tulisi miettiä uudelleen. Todettiin että sääntömuutoksen eteenpäinvientiä jatketaan keskustellen, eri näkökohdat ja muutostarpeet huomioiden. Sääntömuutosesityksen on tarkoitus yksinkertaistaa ja helpottaa toimintaa. Hallitus pyrkii saamaan sääntöesityksen valmiiksi sellaisessa aikataulussa, että se voitaisiin käsitellä jo tämän syksyn vuosikokouksessa.

Puheenjohtaja Satu on kysellyt somessa jäsenyysasioista, miksi collieharrastaja ei halua olla jäsen. Vastauksista on tehty poimintoja, joiden avulla toimintaa kehitetään enemmän rodun harrastajia palvelevaksi. 

Yhdistyksen uusien kotisivujen hionta jatkuu, palaute ollut hyvää – joitakin muutoksia ja lisäyksiä tulossa.

Tulostoimikunnassa on alustavasti keskusteltu, että jätetään tältä vuodelta NoseWork -lajikohtaisen sääntöjen laatiminen, koska vielä ei ole näyttöä kuinka paljon virallisiin kokeisiin on osallistunut collieita. Tarkastellaan tämän lajin osalta sääntöjä jälleen ensi vuonna, onko tarvetta uudeksi Colliekilpailun kisaksi. Vuoden 2021 kisasääntöihin aloitellaan pikkuhiljaa sääntöpäivityksiä/muutoksia, valmistunee syksylle.

Tarvikemyynnin uudet tuotteet ovat saapuneet ja myynti aloitetaan heti. Tuotteet T-paita, lippalakki, pipo ja kangaskassi. Hupparitilaus tulossa erikseen myöhemmin.

Päätettiin syyskokouksen päiväksi 31.10.2020. Kokouspaikka PK-seudulla, etäpiste Oulussa. Jäsenyyksien tarkastus klo 10 alkaen, kokous klo 11 alkaen.

Hyväksyttiin uusia jäseniä 17 kpl, joista 6 kasvattajien liittämiä. Eronneita jäseniä ei ollut.

Seuraava hallituksen kokous 7/20 pidetään 12.8.2020.

Piirroskuva: collie tietokoneen ääressä
Piirros: Laura Koskenranta