Hallituksen kokouskuulumisia 8/2020

12.10.2020

Hallitus kokoontui nettikokoukseen 14.9. GoToMeetingin välityksellä.
Yhdistyksen taloustilanne on nyt suhteellisen ok, uusia jäseniä tulee muutamia tasaiseen tahtiin. Erikoisnäyttelyn yhteydessä järjestetty pentunäyttely tuotti kivasti. Iso kiitos kaikille, jotka jaksoivat antaa panoksensa pentunäyttelyn talkoisiin!

Syysvuosikokous on 31.10.2020. Kokouspaikkana Helsinki, etäpiste Oulussa. Kokouskutsu ja sääntömuutosesitys olleet lehdessä 3/20. 

Rotumestaruuskisojen sääntöjen tarkistaminen: Keskusteltiin sekavasta toiminnasta ja sääntöjen erikoisesta tulkitsemisesta kuluneena viikonloppuna pidetyissä paimennusmestaruuksissa. Pyydetään tulostoimikuntaa lisäämään jokaisen lajin rotumestaruussääntöihin rautalankatarkennus, että myös alaosastojen välisissä joukkuekilpailuissa rotumestaruudesta voivat kisata vain SCY:n jäsenten omistamat colliet.

Päätettiin, että toimikunnat valitsevat jatkossa tapahtumavastaavan tapahtumakohtaisesti, ei koko vuodeksi. Kunkin tapahtuman vastaava olisi vastuussa käytännön järjestelyistä ja sponsoripalkinnoista, joista myös vastaa pääyhdistyksen hallitukselle. Tapahtumavastaava tekee tapahtumaselvityksen yhteistyössä rahastonhoitajan kanssa. Asiaa ehdotetaan toimikunnille kun toimihenkilövalinnat ovat ajankohtaisia. 

Koska collieilla ei enää vaadita hyväksyttyä luonnetestiä muotovalionarvoon, niin jäsenistöltä on tullut kyselyä kuinka toimitaan Ruotsin muotovalionarvoa anoessa. Päätettiin että hallitus selvittelee asian Ruotsin rotuyhdistyksen kanssa ja asiasta tehdään lehteen ja nettisivuille toimintaohjeet.

Hyväksyttiin uusia jäseniä 29 kpl, joista 4 kasvattajien liittämiä. Eronneita jäseniä ei ollut.

Seuraava hallituksen kokous 9/20 14.10.2020.