Kevätvuosikokous 2020 on PERUTTU

7.4.2020

Koronaviruksesta johtuvien valtiohallinnon asettamien poikkeustilan aikaisten kokoontumisrajoitusten vuoksi Suomen Collieyhdistyksen hallitus on 1.4. päättänyt, että kevätvuosikokous 2020 sekä sen jälkeinen c-barq -luento perutaan. Kokoukselle kuuluvat sääntömääräiset tilinpäätös- ym. asiat käsitellään syysvuosikokouksessa 2020. Yhdistyksemme säännöt eivät mahdollista virtuaalista kokousta tässä mittakaavassa, vaan vain max. 2 etäkokouspistettä varsinaisen kokouspaikan lisäksi (SCY:n säännöt: 10. §).

Sääntöjen (9. §) mukaan "Kokouskutsu on julkaistava vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta joko yhdistyksen jäsenlehdessä tai toimitettava kirjallisesti jokaiselle jäsenelle jäsenrekisteriin merkittyyn osoitteeseen." Yhdistyslain mukaan ko. tiedot voi toimittaa poikkeuksellisesti sähköpostitse, mikäli jäsen siihen erikseen antaa luvan. Myös kokouksen siirtoa, perumista tai muita toimenpiteitä koskevat tiedot tulee ilmoittaa samalla tavoin.

Koska Colliesanomat 2/2020 ilmestyy vasta kesäkuussa, on jäsenistölle toimitetty virallinen kokouksen perumisilmoitus kirjeitse tai sähköpostitse niille henkilöille, jotka antoivat luvan. Kiitos siitä!

Kevätkokouksen sivun materiaaleineen löydät jäsensivuilta (vaatii kirjautumisen). Colliekilpailujen 2019 tulokset julkaistaan myös julkisella puolella omana uutisenaan!

Teksti: Ilona Karjalainen