Sivustouudistus loppusuoralla

27.5.2020

Collieyhdistyksen sivusto on kokonaisuudessaan uudistunut. Koko pitkän talven ajan pieni ryhmä vapaaehtoisia jäseniä on pakertanut sivuston parissa: ensin suunnitellut, järkiperäistänyt, siirtänyt, lyhentänyt, lisännyt tietoa ja kuvia sivuille. Sivustomme on paisunut massiiviseksi ja siksi tehtävä on ollut suuri.

Uudistukseen päädyttiin syysvuosikokouksen jälkeen, kun aiempi ratkaisu todettiin kustannusrakenteeltaan mahdottomaksi ja uudistumiskyvyltään kankeaksi. Kustannustehokkaimman ratkaisun kartoittamiseen käytettiin runsaasti voimavaroja ja sivusto on nyt integroitu saman palveluntarjoajan yhteyteen, jossa myös jäsenrekisterimme pyörii. Toivomme tästä synergiasta olevan meille vielä paljon iloa.

Sivusto otetaan käyttöön vaiheittain ja kun julkinen sivusto on julkaistu, lähetetään kaikille jäsenille, joiden jäsentiedoissa on sähköpostiosoite, sähköposti, jossa pyydetään käymään vaihtamassa salasana. Tämä tapahtuu automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään varmistaaksesi asiaa. Samaan aikaan julkaisemme ohjeet niille, joiden tiedoissa ei ole sähköpostiosoitetta siitä, miten suljetuille jäsensivuille pääsee kirjautumaan. Suljetuilla jäsensivuilla on hyvin vähän, mutta sitäkin tarpeellisempaa informaatiota: siellä sijaitsevat suoranaiset jäsenedut sekä yksi uusvanha toiminnallisuus, jonka haluamme palauttaa käyttöön. 

Suuren informaatiomassan vuoksi sivuilla on varmasti virheitä, puutteita ja epäjohdonmukaisuuksia. Pahoittelemme niitä jo etukäteen. Voit ilmoittaa niistä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen webmaster@collieyhdistys.fi. Pieni tiimimme tekee parhaansa, jotta myös sivustolla käynti olisi sinulle mahdollisimman mukava kokemus!