Suljetut jäsensivut avautuvat, päivitä salasanasi

5.6.2020

Perjantaina 5.6.2020 illan aikana lähetetään kaikille niille yhdistyksen jäsenille, joiden jäsentiedoissa on sähköpostiosoite, jäsentietojen tarkistuspyyntö. Tämä tehdään järjestelmän toimesta ja tulee siihen sähköpostiosoitteeseen, joka jäsentietoihin on kirjattu. Viestin lähettäjä on Suomen Collieyhdistys ry / Finlands Collieförening rf ja aihe Tarkista jäsentietosi. Viesti sisältää rekisteriin tallennetut jäsentietosi ja kaksi linkkiä. Klikkaamalla linkkiä "Tietoni ovat muuttuneet ja haluan päivittää ne nyt" pääset tarvittaessa muuttamaan jäsentietojasi ja luomaan itsellesi salasanan sivustolle. Laita salasana huolellisesti talteen, sillä tarvitset sitä kirjautuessasi sivuston suljetuille jäsensivuille. Kun tietosi ovat oikein, muista painaa Tallenna, jotta tekemäsi muutokset tallentuvat.

Jos viestiä ei lauantaiaamuun mennessä ole kuulunut, tarkista roskaposti (jos löytyy sieltä, muista merkitä lähettäjä turvalliseksi, sillä myös jäsenmaksulaskut lähetetään jatkossa tämän järjestelmän kautta) ja mahdolliset muut välilehdet, esimerkiksi tarjoukset. Jos viestiä ei edelleenkään löydy, ei hätää. On mahdollista, että jäsentiedoissasi ei ole sähköpostia tai niissä näkyy vanhentunut sähköpostiosoite, jota et enää voi seurata. Näissä tapauksissa ota sähköpostilla yhteyttä scy.jasenpalvelut@gmail.com. Jäsenpalveluissa päivystetään viikonloppuna asioiden saamiseksi kuntoon. Älä kuitenkaan hermostu, jos vastausta ei tule välittömästi. Jäsenpalvelut eivät myöskään vastaa välttämättä sinulle henkilökohtaisesti, vaan saatat saada yhteydenottosi jälkeen vain yllä mainitun jäsentietojen tarkastuspyynnön. Toivomme asiaan ymmärrystä, sillä sähköpostiosoite puuttuu jäsentiedoista edelleen useilta sadoilta jäseniltä, joten henkilökohtaisesti vastaaminen veisi aikaa jonossa olijoilta. Jos ongelma ei kuitenkaan poistu jäsentiedot tarkistamalla ja tallentamalla, ota uudelleen yhteyttä, niin saat henkilökohtaisempaa palvelua. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni jäsenistä saataisiin myös suljettujen jäsensivujen käyttäjiksi viikonlopun aikana. Huomaathan kuitenkin, että suljettuja jäsensivuja ei voi käyttää ilman toimivaa sähköpostiosoitetta.

Jäsensivujen kirjautuminen avautuu, kun yrität mennä jollekin sellaiselle sivulle, joka on kirjautumisen takana. Voit myös kirjautua sivustolle scrollaamalla aivan sivun alareunaan, jossa on teksti © Suomen Collieyhdistys ry / Finlands Collieförening rf. Klikkaamalla ©-merkkiä, kirjautumissivu avautuu.

Kiitos kärsivällisyydestänne, nyt saamme vihdoin koko sivuston toiminnallisuuden käyttöön!