Syysvuosikokouksen erityisjärjestelyt koronatilanteeseen liittyen

23.10.2020

Yhdistyksen syysvuosikokous 31.10. lähenee! Koronavirustilanteesta johtuen kokouksessa on tiettyjä erityisjärjestelyjä, joten luethan tämän tiedotteen huolella. Samat ohjeet koskevat sekä pääkokouspaikkaa Helsingissä että etäpistettä Oulussa.

- Klikkaa itsesi osallistumaan kokouksen fb-tapahtumaan mikäli olet tulossa paikalle, ja vain jos todella olet tulossa paikalle. Näin osaamme varautua mahdollisimman hyvin etukäteen THL:n suosittamalla tavalla (kokoustilan järjestely ym.) 

- Kokoukseen ei saa saapua flunssaoireisena, tai mikäli on pienikin epäilys mahdollisesta altistumisesta.

- Kokouksessa tulee käyttää hengityssuojainta. Jaamme kertakäyttöisiä maskeja paikan päällä, jos oma on päässyt unohtumaan.

- Kokouksessa noudatetaan turvaetäisyyksiä: ketään ei kätellä eikä esim. palkintoja/ansiomerkkejä luovuteta suoraan henkilöltä toiselle.

- Kokouksessa huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, tarjoamme paikan päällä myös käsidesiä ja kertakäyttökäsineitä.

- Kokoukseen tulostetaan mahdollisimman vähän paperisia asiakirjoja. Suosittelemme ottamaan oman läppärin tms. mukaan ja tutustumaan kokousasiakirjoihin sähköisesti. Tänäkin vuonna esityslista ja liitteet julkaistaan etukäteen näytille yhdistyksen nettisivuille (jäsenkirjautumisen takana), klikkaa tästä.

Huolehditaan kaikki yhdessä, että syyskokous saadaan pidettyä turvallisesti! Linkki fb-tapahtumaan vielä tässä.