Syysvuosikokouksen kuulumisia

8.11.2021

Suomen Collieyhdistyksen sääntömääräinen syysvuosikokous 2021 pidettiin lauantaina 6.11. Tampereella. Lisäksi kokouksella oli kaksi etäpistettä Oulussa ja Kuopiossa, joskin Oulun etäpiste ei osallistujavajauksesta johtuen ollut päätösvaltainen.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset syysvuosikokoukselle kuuluvat asiat ja syysvuosikokous hyväksyi yhdistyksen talousarvion ja toimintasuunnitelman vuodelle 2022. Syyskokous hyväksyi myös hallituksen esitykset jäsenmaksuista, päivärahoista ja kilometrikorvauksista vuodelle 2022, jotka säilyvät samoina kuin tänä vuonna:

 Vuosijäsenmaksu: 38 €
- Perhejäsenmaksu: 19 €
- Liittymismaksu: 5 €
- Ainaisjäsenmaksu: 10 x vuosijäsenmaksu = 10 x 38 € = 380 €
- Ulkomaisen jäsenen jäsenmaksu: 38 € + Colliesanomien postituskulut 4 x 2.50 € = 48 €
- Kasvattajan liittämän uuden jäsenen jäsenmaksu ensimmäiselle jäsenyysvuodelle: 19  € (ei liittymismaksua) 

Kilometrikorvausten osalta Suomen Collieyhdistys ry:n hallituksen, toimikuntien ja työryhmien jäsenille maksettava kilometrikorvaus vuodelle 2022 on 0,25 €/kilometri.

Lisäksi syyskokous hyväksyi esityksen siitä, että mikäli jäsen pyytää paperista laskua esim. jäsenmaksusta, lisätään siihen 2 euron laskutuslisä. Jos jäsentiedoista puuttuu sähköpostiosoite, tulkitaan myös se pyynnöksi paperilaskusta. Tiedotamme aiheesta vielä uudestaan, mutta nyt kannattaa siis tarkistaa, että omissa jäsentiedoissa on toimiva sähköpostiosoite! 

Henkilövalintojen osalta syysvuosikokous valitsi yhdistyksen varapuheenjohtajaksi Minna Saarisen kaudelle 2022-2023 ja hallituksen jäseniksi kaudelle 2022-2024 Ilona Karjalaisen ja Maija Lehtosen. Varajäseneksi kaudelle 2022-2023 valittiin Elina Lämsä ja kaudelle 2023 Helena Inkisen.

Lajiliittojen edustajien osalta syysvuosikokous päätti antaa hallitukselle valtuuden päättää SCY:n edustajat lajiliittoihin kunkin asianosaisen lajitoimikunnan kanssa yhteistyössä silloin, kun ko. liittojen vuosikokoukset ovat ajankohtaisia.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vuoden 2021 Hirvisuon palkinto jaettiin Päivi Iivoselle, kennel Diamondfox sileäkarvaiset colliet (136 p). Lisäksi hallitus on päättänyt myöntää yhden SCY:n kultaisen ansiomerkin, joka ansiomerkin anojan toiveesta jaetaan poikkeuksellisesti Messukeskuksen näyttelyssä joulukuussa ja pidetään siihen asti yllätyksenä saajalleen. 

Yhdistyksen kevätvuosikokous 2022 pidetään sunnuntaina 27.3. Tampereella, etäpisteet Oulussa ja Joensuussa. Syysvuosikokouksen liitteet löytyvät jäsensivujen Vuosikokoukset-sivulta, jonne myös virallinen pöytäkirja lisätään pian.