Vuosikokous 2024

26.3.2024

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 2024 pidettiin lauantaina 23.3. hybridimuotoisena. Pääkokouspaikka oli Tampereella ja etäkokouspiste Oulussa, ja näiden lisäksi jäseniä osallistui kokoukseen henkilökohtaisen etäyhteyden välityksellä. 

Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen tilinpäätös, tuloslaskelma, tase ja toimintakertomus päättyneeltä vuodelta 2023 sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma kuluvalle vuodelle 2024. Vuosikokous hyväksyi yhdistyksen tilinpäätöksen vuodelta 2023 sekä myönsi vastuuvapauden vuoden 2023 hallitukselle ja muille tili- ja vastuuvelvollisille. 

Kokouksessa käsiteltiin myös sille jäsenistöltä tullut esitys Vuoden colliekilpailujen lakkauttamisesta. Esitykselle tehtiin vastaesitys, että kilpailuja jatketaan, ja sille jatkoesitys, että kilpailujen sääntöjä yksinkertaistetaan. Esityksistä äänestettiin ja vastaesitys voitti selvällä enemmistöllä, joten Vuoden colliekilpailuja jatketaan. Tulostoimikunnan toivotaan yksinkertaistavan sääntöjä. 

Jäsenmaksu ja hallitus 2024

Vuosikokouksessa vahvistettiin jäsenmaksut kuluvalle vuodelle 2023 hallituksen esityksen mukaisesti säilymään entisellään: 
Vuosijäsenmaksu 33 € 
Liittymismaksu 5 € 
Perhejäsenmaksu 15 €
Kasvattajan liittämä jäsen ensimmäiselle vuodelle 16,5 € (ei liittymismaksua)
Ulkomaisen jäsenen jäsenmaksu 43 €
Ainaisjäsenmaksu 10x33 € = 330 €  

Paperisen, kirjepostilla lähetettävän jäsenmaksulaskun laskutuslisä on 5  €. Jäsenmaksulaskut lähetetään sähköpostitse alkavalla viikolla.

Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin yksimielisesti seuraavat henkilöt: 
Varapuheenjohtaja Minna Saarinen jatkokaudelle 2024-2025 
Hallituksen varsinaiset jäsenet kolmivuotiskaudelle 2024-2026: Sanni Helppolainen ja Tiina Heikkinen.

Lisäksi äänestettiin hallituksen varajäsenestä Vilma Kelahaaran ja Anna-Leena Laakson välillä. Äänestyksen perusteella hallituksen varajäseneksi kaudelle 2023-2024 valittiin Anna-Leena Laakso. Hallitus kiittää varajäsenen paikan jättävää Elina Lämsää vuosista hallituksessa!

Vuosikokous 2025 on lauantaina 29.3.2025 hybridimuotoisena. Pääkokouspaikka on Tampereella ja etäpiste (1 kpl) Oulussa.

Palkitsemiset

Kokouksessa jaettiin yhdistyksen ansiomerkkejä seuraavasti: SCY:n kultainen ansiomerkki: Heini Tammela 
SCY:n hopeinen ansiomerkki: Amanda Mäkynen, Elina Lämsä, Jenna Mansikka  

Lisäksi jaettiin kiertopalkinnot:
Vuoden alaosasto 2023: Kymen alaosasto 
Vuoden Nuori 2023: Saga Airaksinen 
Hirvisuon palkinto 2023: kennel Crofter's Only pk colliet/Marjo Hautaviita. 
Lauri Eklundin juhlamuistopalkinto: cpku Scottail Your Mischief Managed, om. Kiira Käyhkö. 
Paljon onnea kaikille!

Kokouksen päätteeksi julkistettiin Vuoden 2023 Colliekilpailuiden tulokset, jaettiin sijoittuneille palkinnot sekä valiopinssit vuonna 2023 valioituneille. Tulokset kokonaisuudessaan julkaistaan pian myös omalla sivullaan! 

Myös kokouksen päätöspöytäkirja julkaistaan jäsensivujen puolella (Vuosikokoukset-alasivu), kun se on saatu kirjoitettua puhtaaksi. Kiitos vuosikokoukseen osallistuneille!