CollieCafé

Jalostustoimikunta koordinoi collieiden kasvattajakahvilatoimintaa. CollieCaféssa kohtaavat kasvattajat, jalostusurosten omistajat ja kasvattamista suunnittelevat jäsenet avoimen keskustelun merkeissä kahvikupposen äärellä. 

Tulevat kahvilat

Tulevista kahviloista tiedotamme CollieCafén julkisella Facebook-sivulla!

CollieCafé kotipaikkakunnallesi?

Jos haluat Colliekahvilan omalle paikkakunnallesi, ota yhteyttä joko kahviloiden Facebook-sivun (@colliekahvila) kautta tai lähetä sähköpostia Päivi Kaskelle (piraatin@gmail.com ), niin sovitaan sopiva ajankohta.

Kahvilaa varten tarvitaan tila, johon mahtuu kokoontumaan ja mielellään istumapaikkoja osallistujille. Se voi olla koulutushalli, kahvilan kabinetti tai vastaava, kotiinsakin saa kutsua! Jos tila on kovin pieni, kahvilaan voidaan pyytää ennakkoilmoittautuminen. Tärkeintä olisi, että tila on edullinen, sillä kahvilat pyritään pitämään osallistujille ilmaisina.

Lisäksi on tietysti mukavaa, jos kahvilassa on kahvia! Sortimentteja ei tarvitse olla seitsemää. 

Jalostustoimikunta toimittaa kahviloihin alustuksen. Voit itse toivoa aihetta tai jättää sen jalostustoimikunnan päätettäväksi.

Näin kahvilat syntyivät

Colliekahviloiden tarina alkoi kesällä 2018 parin kasvattajan ristiin toisilleen suorittamien vierailuiden merkeissä. Koska heillä oli niin mukavaa ja kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että kasvattajien välistä vuorovaikutusta voisi parantaa, tämä riemu haluttiin jakaa muillekin.

Seuraavan puolen vuoden aikana idea hautui ja hioutui, ja lopulta ensimmäinen colliekahvila pidettiin Forssassa 27.1.2019. Mukana oli parisenkymmentä collieille sydämensä menettänyttä ja saatu palaute oli niin hyvää, että tarina jatkuu.