ABCD-ottelu 2023 - PERUTTU!

Valitettavasti tapahtuma on peruttu, koska ilmoittautuneita ei ollut. Koska kenttä on kuitenkin varattu, tervetuloa treenaamaan tottelevaisuutta, jälkeä ja esineitä, ks. linkki: https://www.scy.fi/tapahtumat/tottis-jalkipaiva/ .

Tervetuloa airedalenterriereiden, boksereiden, collieiden ja dobermannien väliseen perinteiseen ABCD-otteluun vuosimallia 2023! Ottelu järjestetään sunnuntaina 18.6.2023 klo 10-15 JSPKH:n kentällä Jämsässä. Tuomarina toimii Johanna Nivala.

ABCD-ottelu on airedalenterriereiden, boksereiden, collieiden ja dobermannien välinen epävirallinen joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan palveluskoirien tottelevaisuudessa kahdessa luokassa (möllit ja kilpailevat). Osallistujat kilpailevat sekä yksilö- että joukkuemestaruuksista. Kukin rotu nimeää kumpaankin luokkaan enintään kolmen koirakon joukkueet. 

Möllijoukkueen koirakot suorittavat käyttäytymiskokeen (BH-koe) tottelevaisuuskaavion (halutessaan tämän voi suorittaa pelkästään vapaana). Kilpailevat koirakot suorittavat palveluskoirakokeiden 1. luokan tottelevaisuuskaavion. Mölleihin saa osallistua koirakko, joka ei ole aiemmin osallistunut virallisiin palveluskoirakokeisiin (BH-kokeen suorittanut koirakko voi halutessaan osallistua möllijoukkueen edustajaksi). Kilpaileviin ei ole rajoitusta. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse SCY PK-toimikunnan varapuheenjohtajalle osoitteeseen lehti.riia@gmail.com Ilmoittautumisaika päättyy 10.5.2023. HUOM. Airedalenterrierit, bokserit ja dobermannit: rotuyhdistykset kokoavat joukkueensa ja ilmoittavat ne järjestäjälle yhdellä sähköpostilla.