SCY Pohjanmaa vuosikokous

  • la 28.1.2023 klo 12
  • Ravintola Berny

SCY Pohjanmaan vuosikokous pidetään lauantaina 28.1.2023 klo 12:00 alkaen Vaasassa Ravintola Berny’ssä (osoite Raippaluodontie 2, 65800 Raippaluoto).

Kokouksen jälkeen on mahdollista ruokailla omakustanteisesti. Alaosasto tarjoaa jälkiruuan!

Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat ja suunnitellaan tulevan vuoden toimintaa. Samalla jaetaan Vuoden Collie -palkinnot! Mikäli et itse pääse paikalle noutamaan palkintoasi, sovi etukäteen jonkun kokoukseen tulevan kanssa, että hän ottaa vastaan palkintosi. Kokouksessa valitaan myös uusia jäseniä alaosaston hallitukseen erovuoroissa olevien tilalle.

Vuosikokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Google Meet -alustan kautta. Toivomme, että etäyhteyden kautta osallistuvat liittyvät kokoukseen jo klo 11.45 mennessä. Jos osallistut etänä, ilmoitathan siitä viimeistään 20.1.2023 sähköpostitse osoitteeseen scypohjanmaa@gmail.com, jotta voimme lähettää kokousta koskevan etäosallistumiskutsun/-linkin sekä ohjeistusta osallistumisesta.

Lämpimästi tervetuloa!


Pohjanmaan alaosasto noudattaa Vuoden 2022 Colliekilpailussa pääyhdistyksen sääntöjä. Pääyhdistyksen säännöt löytyvät SCY:n jäsensivuilta.

Vuonna 2022 valioituneista (harrastevaliot, FI MVA, POHJ MVA, C.I.B) tulee ilmoittaa alaosastolle itse. Myös luokkanousut ja koulutustunnukset kannattaa mainita. Kerro myös mikäli koira osallistuu tulokaskisaan (olette korkanneet jonkin lajin vuonna 2022).

Alaosaston colliekilpailuun ei voi osallistua pääyhdistyksen lomakkeilla vaan lähettämällä tulokset sähköpostilla osoitteeseen: scypohjanmaa@gmail.com 1.1.2023 klo 23.59 mennessä. Tämän jälkeen tulleita tuloksia EI huomioida, joten laita tuloksesi ajoissa! Ilmoita tulokset lajeittain omissa sähköpostiviesteissään ja laita viestin otsikoksi laji, johon ilmoitat tuloksia.