Sikses suuremoine -collieleiri

SCY Satakunnan alaosasto järjestää 5.-7.5.2023 collieleirin Kokemäellä Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksessa (Urheilutie 15, 32810 PEIPOHJA) alaosaston 40-vuotisen taipaleen kunniaksi.

Tarjolla eri lajien treenejä niin maastossa kuin kentällä. Ryhmät katsotaan ilmoittautumistoiveiden pohjalta niin, että kaikentasoisilla harrastajilla on mahdollisuuksia osallistua ja tarjoamme myös matalan kynnyksen mahdollisuuden päästä tutustumaan ja kokeilemaan lajeja, joista ei itsellä välttämättä vielä ole tarkempaa tietoa!

Perjantai- ja lauantai-iltoina lisäksi luvassa pienimuotoista ohjelmaa kuten yhteislenkki, sauna ja makkaran paistoa. Sunnuntaina leirin päättää 40-vuotiskakkukahvitus!

LAJIT JA KOULUTTAJAT:
Jälki - Jenni Laaksonen
Haku - Päivi Viirros
Rally-toko - Riia Lehti
Nosework - Katri Lepistö & Minna Ruoho
Vesipelastus - Aino Hirvonen
BH-koetreeni - Tia Lukkarinen (tottelevaisuus- sekä kaupunkiosuus)

Lajitoiveet kysytään ilmoittautumislomakkeella. Pidätämme oikeuden jättää jonkin lajeista pois, jos osallistujamäärä jää liian vähäiseksi.

Ryhmien maksimikoirakkomäärät vaihtelevat lajeittain. Yhteen lajiin otetaan 1 koira/ohjaaja. Jos tilaa jää, voi tiedustella mahdollisuutta saada useampi koira/ohjaaja. Etusijalla ovat SCY:n jäsenet collieineen. Jos paikkoja jää, on leirille mahdollista osallistua myös yhdistykseen kuulumattomien.

HINNAT (sis. koko viikonlopun majoitus, ruokailut ja treenit):
Collieyhdistyksen jäsenet: 180 €/hlö
Ei-jäsenet, jos paikkoja jää: 200 €/hlö
Pelkkä extra-ihminen: 130 €/hlö (koko viikonlopun majoitus & ruoka, ei sis. koirakkopaikkaa)

Yöpyminen hostellimajoituksessa kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huonetta voi tiedustella erikseen, jos yöpyminen kahden hengen huoneessa ei missään nimessä onnistu. Tällöin kokonaishintaan lisätään myös 40 €. Ilmoittautumislomakkeelle saa kertoa huonekaveritoiveensa, jos on saapumassa esimerkiksi kaverin kanssa.  

Ruuat ovat aina laktoosittomia. Kerro muista erityisruokavalioista / allergioista niihin liittyvässä kysymyskentässä. Ruuat on mahdollista saada myös vegaanisena, tällöin kokonaishintaan lisätään 15 €.

ALUSTAVA AIKATAULU
Perjantai:
klo 16.00 alkaen: saapuminen
klo 18.00: iltapala & info
klo 20.00: yhteislenkki

Lauantai:
klo 7.30-8.30: aamupala
klo 9.00:  lajikokeiluja/-treeniä
klo 13.00: lounas
klo 14.00: lajikokeiluja/-treeniä
klo 18-19.00: päivällinen
klo 20.30: sauna + grillaus

Sunnuntai:
klo 8.00: aamupala
klo 9.00: lajikokeiluja/-treeniä
klo 13.00: lounas
klo 14.30: 40 v. kakkukahvit
klo 16.00: kotiin lähtö


ILMOITTAUTUMINEN
Leirille nyt tarjolla myös pelkkiä päiväpaikkoja (la&su tai la) sekä irtopaikkoja. Kaikki koirakot rotuun katsomatta ovat tervetulleita! 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://forms.gle/wirEoRoZkGdDpXkV8 
Ilmoittautuminen on sitova!

HUOM! Varausmaksu 60 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Palautetaan vain lääkärin-/eläinlääkärintodistusta vastaan tai jos järjestävä taho joutuu perumaan leirin. Paikan saa myydä eteenpäin, jos estyy osallistumasta.

Lisätietoja: satakunta.scy@gmail.com

Tervetuloa viettämään mahtavan juhlallista viikonloppua Satakuntaan!