Trimmaus- ja näyttelypäivä

HUOM! Päivä on täynnä!

Tervetuloa Turun alaosaston järjestämään trimmaus- ja näyttelykoulutuspäivään Forssaan 21.3.20!
Nyt on taas tarjolla jokaiselle jotakin tapahtuma, sillä tänne voivat osallistua niin ensikertalaiset kuin konkaritkin karvanlaatuun katsomatta. Valitset vain sinulle sopivimman kattauksen!
Kouluttajaksi olemme saaneet Johanna Ruottisen, kennel Irokon. Koulutus tapahtuu hänen Huippukoira Oy –hallillaan Forssassa (Kuhalankatu 22).

Klo 10-13.30 on tarjolla trimmausta ja koiran huoltoa. Pohditko, miten collie kuuluu kunnostaa näyttelyä varten? Entä millaisilla välineillä se parhaiten onnistuu? Kuinka usein collie on harjattava tai pestävä? Ongelmana kevyet korvat? Miten vähennät kuraa sisätiloissa? Kärsiikö koirasi helteistä? Opi myös niksit, miten voit siististi keventää turkkia. Kaipaatko vinkkejä, miten saat juuri oman koirasi siistittyä parhaita puolia korostaen? Koulutus sopii siis loistavasti myös kotikoirille.
Jokainen saa siistiä oman koiransa, joten ota mukaan mahdolliset omat harjasi ja saksesi sekä trimmauspöytä, mikäli sinulla sellainen on.

Mukaan tulijoiden kesken arvomme esimerkkikoiran, jonka avulla Johanna näyttää ihan konkreettisesti, miten asiat tehdään, ja sinä pääset mukaan ihan kädestä pitäen opastukseen! Esimerkki koira huolletaan alusta loppuun pesuineen päivineen. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä, mikäli haluat osallistua arvontaan.

Klo 13.30-14.30 ruokatauko omin eväin ja koiran ulkoilutusta. Samalla voit tutustua hallilla myytäviin tuotteisiin. Hallilta löytyy mikro ja wc. Alaosasto tarjoaa kahvia ja teetä.

Klo 14.30-17 perehdytään collien esittämiseen näyttelyssä. Saa parhaat vinkit kokeneelta kehäketulta! Kiristääkö hihna? Tiedätkö jo, mikä on omalle koirallesi sopivin juoksuvauhti? Miten poseerataan kauniisti?

Huom! Hallissa on matoitettu pohja. Ei ulkokengillä ja tarpeiden tekemisestä halliin maksetaan sakkomaksu.

Osallistumismaksut:
Trimmaus:15e
Näyttelykoulutus: 15e, toinen koira 10e
Koko päivä: 25e
Kuunteluoppilas koko päivä 5e
Etusija collieyhdistyksen jäsenillä.
Turun ao tilinto FI37 5711 1320 1845 80

Pidätämme oikeuden säätää pienimuotoisesti tarkempaa aikataulua osallistujamäärän mukaan lähempänä tapahtumaa.

Sitovat ilmoittautumiset: Heidi Malmivaara peppermillscollies@gmail.com(ei FB-viestillä)
Paluuviestillä saat maksutiedot lähempänä ajankohtaa.