Webinaari: Tietokanta haltuun Riitta Lindströmin opastamana

  • la 23.10.2021 klo 18
  • online

Yhdistyksen tietokanta löytyy osoitteesta https://scy.pedigreedatabaseonline.com/fi/

Tietokanta on maailman laajin sukutaulutietokanta, josta löytyvät pitkä- ja sileäkarviaset colliet. Kantaan voidaan lisätä kuvia ja terveystietoja. Myös jalostusuros- ja pentulistat löytyvät kannasta. Jäsenillä on mahdollisuus merkitä omistamansa ja kasvattamansa koirat nimiinsä ja päivittää omistamilleen koirille tietoja ja kuvia itse. Kannasta löytyy myös mahdollisuus tehdä virtuaalisukutauluja - voit siis suunnitella yhdistelmiä etukäteen myös jo syntymättömille koirille. Jos siis ajattelet kasvatustyötäsi yhtä yhdistelmää pidemmälle, tämä ominaisuus kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun!

Riitta Lindström on tehnyt arvokasta työtä kannan parissa ja nyt hän valottaa meille tietokannan saloja. Illan aikana opit, mitä mistäkin löytyy ja miten eri toimintoja käytetään. Riitalta on myös mahdollista kysyä, jos joku asia on epäselvä.

Myös ei-jäsenet voivat lähettää koiriensa kuvia ja terveystietoja julkaistavaksi kannassa. Tällöin yhteydenotto tapahtuu sähköpostilla scy.database@gmail.com. 

Webinaari on suunnattu Suomen Collieyhdistys ry:n jäsenille ja on maksuton.

Ilmoittautumiset osoitteella satu.havukainen@hawkfields.com tai piraatin@gmail.com. Rajoitettu osanotto (200 osallistujaa). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Webinaariin toimitetaan linkki edeltävänä iltana ilmoittautumissähköpostiin.