Tiina Heikkisen esittely

Kolmen nahkaneidin kanssa asustellaan Tervakoskella. Pääyhdistyksen hallituspestin lisäksi toimin myös Päijät-Hämeen alaosaston hallituksessa. Harrastamme koirieni kanssa pääasiassa agilityä ja rally-tokoa. Muitakin lajeja ollaan aina lähdetty treenaamaan mihin kutsu on käynyt tai sopivan innostunut porukka on löytynyt! Vierivä kivi ei sammaloidu..

Collieita minulla on ollut vuodesta 2006, mutta yhdistykseen liityin jo muutama vuosi aiemmin. Silloin ei some soinut ja syytänyt kaikenlaista tietoa suut ja korvat täyteen, vaan lehti ja foorumi olivat tietotoimistona. Olen aina ajatellut, että rotuyhdistyksessä kaikilla on samat intressit, ne colliet! Aina on apua ja vinkkiä löytynyt, kun on vain avannut suunsa ja kysellyt. Läheisiä ystäviäkin on matkan varrella elämään tarttunut ja se on varmasti parasta mitä harrastukset voi tuoda. Ollaan koirien kanssa asuttu viiden eri alaosaston alueella ja hallitushommissa niissä toiminut kolmessa, joten kokemusta erilaisista tavoista ja tapahtumista on jonkin verran kertynyt. Erilaisia persooniakin on vastaan tullut, mutta ei ne vielä ole säikäyttäneet. 

Haluan olla mukana jatkamassa vanhoja, mutta myös luomassa uusia perinteitä. Collieyhdistys olisi jokaiselle jotain, rotumme elinvoimaisina säilyttäen ja ihmiset yhteen liittäen. Yhteistyöllä pääsemme eteenpäin! 

Minuun saa olla yhteydessä milloin vain. Vastaan kyllä ja jos en tiedä, niin selvitän. Näyttelyissä piipahdan nykyisin enimmäkseen nahkakehien laidalla turistin roolissa. Vaalikaa collieitanne ja näkemisiin colliekentillä!